Epilatie Sterex / Blend

Permanente ontharing - Elektrisch - Blend methode - Veilig - Efficiënt

blend

Epileren met de Blend-methode is dè oplossing voor iedereen waarbij laser - of VPL behandeling niet efficiënt is of meer is....  zie VPL™ 

Deze techniek wordt vooral toegepast bij overmatige beharing in het gelaat onder invloed van hormonale schommelingen zoals menopauze, hirsutisme, medicatie (cortisone),...

Dit is nog steeds de meest recente methode om blonde, witte en grijze haren permanent te ontharen zonder gevaar voor littekens. Deze methode is efficiënter dan electrolyse of diathermie. 

Ons instituut heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring met deze definitieve epilatietechniek.

De voordelen van de blend methode zijn:

• sneller dan ontharen door elektrolyse

• minder pijnlijk dan epilatie met diathermie

• minder gevaar voor littekens.

Het is een definitieve manier van ontharen met een geringe kans op nagroei.  De naald van het epileertoestel wordt langs het haar in de haarfollikel gestoken waardoor de haarwortel bereikt wordt.    

Door middel van een stroomstootje wordt de haarwortel verhit waarna het haar moeiteloos uit de haarschacht verwijderd kan worden. 

Deze definitieve manier van ontharen is langdurig en arbeidsintensief. Haartje per haartje dient verwijdert te worden waardoor deze ontharingsmethode minder geschikt is voor grote oppervlakten.    

 

Openingsuren

Di    8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Wo    8u30 - 12u00 13u30 - 18u30
Do 8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Vr 8u30 - 18u00
Za 8u30 - 13u00

Maandag gesloten


Telefonische of online afspraken mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitemap