Body

BALANCE BETWEEN BODY AND MIND...

Tijdens onze lichaamsbehandelingen kan u genieten van een intens relaxerend, verzorgend moment voor lichaam en geest.

De oliën, crèmes, scrubs en pakkings van Mila d'Opiz 'Swiss Welness' laten ons toe om u zowel bij u thuis of tijdens een professionele behandeling in ons instituut te laten genieten van innovatieve ingrediënten, krachtige moisturizers, zuivere oliën en onweerstaanbare geuren. 

Het essentiële doel binnen ons aanbod is 'balans tussen geest en lichaam', kunnen genieten, ontspanning en zich bewust zijn van het eigen welzijn.

Toch gaat Mila d'Opiz verder dan uw verwachtingen met een aanbod van hoog kwalitatieve producten, ontwikkeld voor een perfecte lichaamsverzorging die eenvoudig de huid indringt en dit in een minimum van tijd.

Poly-Fructol schower gel: Tijdens het dagelijks douchen genieten  van een unieke badbeleving door een optimale reiniging en hydratatie voor uw huid.  

• Soft Body lotion: Met deze vochtinbrengende en niet-vette verzorgende lichaamsmelk voelt je huid fris, gehydrateerd en ultrazacht aan.

Soft Body oil: Deze droge olie, rijk aan proteïnen en vitamine E, houdt de huid zacht en mooi, zonder vet aan te voelen, ideaal voor de droge huid.

Silky Firming Body cream: Deze rijke, verzorgende crème heeft een bijzondere verstevigende werking, verbetert de huidelasticiteit, vermindert irritaties en beschermt tegen vochtverlies. De oplossing voor een stevige, strakke huid.

Gelée Royale Hand cream: Een verrukkelijke handverzorging, en dit zonder vet na te laten.  Werkt hydraterend, kalmerend en beschermend.

Deo Roll on: Neutraliseert elke transpiratiegeur.  Dringt onmiddellijk in de huid en geeft gedurende de dag een aangenaam comfort.

Iso-Slim Firming lotion: Nieuwe mogelijkheden voor 'body-shaping', versteviging, anti-aging en helpt cellulite en vet te minimaliseren.

 

Openingsuren

Di    8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Wo    8u30 - 12u00 13u30 - 18u30
Do 8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Vr 8u30 - 18u00
Za 8u30 - 13u00

Maandag gesloten


Telefonische of online afspraken mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitemap