Luxury Caviar

LUXURY CAVIAR - A GREAT COSMETIC SUCCESS

 

Luxury Caviar

Het onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium van Mila d’Opiz heeft ervoor gezorgd de weldaden van de natuur te gebruiken in 2 exclusieve formules:

Kaviaar, een verfijnde delicatesse, een natuurlijk cosmetisch ingrediënt, ook het zwarte goud genoemd, versnelt het celmetabolisme, verbetert de microcirculatie en herstelt de huideigen vochtreserves.

De rijpe huid geniet van een zichtbare huidverjonging en een herstel tot in de diepere huidlagen.

Argan olie wordt gewonnen uit de vruchten van de Argan boom, die in Marokko groeit. Het is één van de zeldzaamste oliën op de wereldmarkt. Het fruit wordt met de hand geplukt en de olie handmatig geëxtraheerd. Alle geur- en kleurstoffen worden eruit gefilterd om het risico op huidirritatie te minimaliseren.

Argan olie is een krachtige antioxidant en heeft een opmerkelijke kracht om de huid te rehydrateren en de elasticiteit te verbeteren. Zij is ook zeer effectief bij het behandelen van de extreem droge huid, zonverbrande huid en zelfs probleemhuiden.

De combinatie van Kaviaar en Argan Olie creëert synergetische effecten die de efficiëntie van beide ingrediënten verhogen. Daar waar de kaviaar het herstel van de huid stimuleert, zal de Argan olie de cellen intensief beschermen tegen de effecten van vrije radicalen.

Luxury Caviar - De huidelasticiteit verbetert, rimpels vervagen en huidverjonging is een feit!

 

Openingsuren

Di    8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Wo    8u30 - 12u00 13u30 - 18u30
Do 8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Vr 8u30 - 18u00
Za 8u30 - 13u00

Maandag gesloten


Telefonische of online afspraken mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitemap