Sun

SUN CARE - THE PERFECT SUNPROTECTION

 

sun care

Wanneer en waar u ook uw verblijf in de zon plant, tijdens de zomer op het strand of tijdens de winter op de skipistes, Sun Care van Mila d'Opiz heeft de perfecte zonnebescherming voor u.

De dermatologisch geteste formules met natuurlijke ingrediënten zoals Schisandra en Aqua Cacteen vormen een modern antwoord voor de verzekering van bescherming tegen de zon. Schisandra, een zeer effectieve Chinese medicinale plant met een eeuwenlange traditie, beschermt uw huid tegen UV-straling en omgevingsinvloeden. 

Aqua Cacteen bevat, naast de kalmerende en hydraterende effecten, essentiële vitamines en mineralen zoals calcium en magnesium.

De Europese Commissie heeft voor de bescherming van de consument een nieuw identificatiesysteem voor zonnebeschermingsmiddelen ingevoerd. Dit nieuwe identificatiesysteem omvat o.a. het verbod op misleidende termen zoals "sunblocker' en "volledige bescherming". 

Voor de bescherming van de consument werd de nieuwe UVA-standaard ontwikkeld. De nieuwe regelgeving bepaalt dat elk zonneproduct minstens voor 1/3 uit UVA-bescherming moet bestaan ten opzichte van de hoeveelheid UVB-protectie.

Sun Care van Mila d'Opiz is een echte innovatieve huidverzorgingsexpert, die zich nu al volledig heeft aangepast aan de nieuwe wetgeving. Het nieuwe Mila d'Opiz Sun Care programma combineert High Tech ingrediënten met als bedoeling de beste bescherming tegen zonnestralen, UVA en UVB en omgevingsvervuiling te kunnen aanbieden. 

  

 

Openingsuren

Di    8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Wo    8u30 - 12u00 13u30 - 18u30
Do 8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Vr 8u30 - 18u00
Za 8u30 - 13u00

Maandag gesloten


Telefonische of online afspraken mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitemap