Microneedling

 

VPL™ Ultra , ontharing met Variable Pulsed Light voor Body en Face

Efficiënt - Snel - Veilig - Permanent - Comfortabel - Geavanceerd - Grensverleggend - Wetenschappelijk bewezen techniek

Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit. Het meest innoverende, gepatenteerde VPL™-systeem van de Energist-Ultra is de efficiëntste, veiligste, snelste en aangenaamste permanente ontharingsmethode.

VPL

De conventionele ontharingsmethodes zijn tijdrovend en hebben slechts een tijdelijk effect.
Klassieke ontharingsmethodes zijn soms pijnlijk en vaak heeft men vervelende bijwerkingen als ingegroeide haren, littekens...

Dit toestel is dan ook het resultaat van jarenlange research door een team van medische laserspecialisten uit Engeland.  Met VPL™ Ultra kan nu alle overtollige haar op een eenvoudige, veilige en pijnloze manier blijvend verwijderd worden, zowel bij vrouwen als bij mannen en voor zowat alle huid- en haartypes.

Het VPL™ Ultra toestel levert de nodige energie en flexibiliteit om de beste resultaten te bekomen.  VPL betekent dat elke lichtflits bestaat uit een variabele reeks van intense miniflitsen, micropulsen genaamd. Deze unieke vorm van gepulseerd licht verzekert een zeer hoge opwarming van het doelwit, nodig om permanente resultaten te bekomen. 


Hoe verloopt de behandeling?
Om een betere geleiding van het licht te bekomen worden de haren van de te behandelen zone afgeschoren en wordt er een koelende gel aangebracht om de lichtflitsbehandeling uit te voeren. 2 tot 4 weken na de behandeling groeien de 'behandelde' haartjes geleidelijk uit.

Kunnen alle haren behandeld worden?
Met de Energist VPL™ kunnen bijna alle huidtypes succesvol behandeld worden zolang er een duidelijk contrast is tussen huid en te verwijderen haartjes. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Haargroe fases

Haargroei verloopt  in 3  fases: 
• de groeifase (anageen)
• de overgangsfase (katageen)
• de rustfase (telogeen)

Enkel tijdens de groeifase zijn haren verbonden met hun groeicellen en bevat de haarbodem heel veel pigment. Daarom zijn enkel deze haren gevoelig voor lichtbehandeling. Haarzakjes staan vaak per 3 bij elkaar. Normaal is 1 van de 3 haarzakjes in de groeifase. Tijdens elke behandeling zal tussen de 70% en 90% van deze haren vernietigd worden. 
Het aantal behandelingen is afhankelijk van: haarkleur, huidskleur, leeftijd, dichtheid en de plaats van de haargroei.
6 tot 8 behandelingen zullen dan ook nodig zijn om alle haren te flitsen tijdens hun groeifase en een permanente ontharing te krijgen.


Enkele voorzorgsmaatregelen:

• Epileren:

· Vanaf 4 weken voor de behandeling geen epilatie meer met pincet, hars of eender welke techniek waarbij de haartjes uit de haarzak verwijderd worden. 

· Scheren of knippen is tijdens de behandeling wel toegestaan. 

• Zon en zonnebank:

· Vanaf een paar weken voor de behandeling dienen zon en zonnebank vermeden te worden tot een week na elke behandeling

· Eventueel kan er een zonnecrème met hoge beschermingsfactor gebruikt worden. 

Wilt u meer info over elektrische permanente epilatie volgens de Blend methode?  Met meer dan 20 jaar ervaring biedt ons instituut deze ontharingstechniek aan die gebruikt wordt voor iedereen waarbij VPL niet van toepassing is.

 

Openingsuren

Di    8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Wo    8u30 - 12u00 13u30 - 18u30
Do 8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Vr 8u30 - 18u00
Za 8u30 - 13u00

Maandag gesloten


Telefonische of online afspraken mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitemap